Friday, November 23, 2007

so kiss me


sarut salbatic, nebun, muscat buze si limba,plin de pasiune, cutia cu hormoni s-a spart si ei ne-au cuprins, si ne-au luat mintile, si acum soarta noastra atarna de frenezia cu care ne sarutam.

timid, cu obrajii rosii, cu buzele tremurande si mainile gheata.. il privim in ochi.. suspinam si simtim ca lesinam cand suntem in bratele lui.. iar saruturile sunt mai mult niste pupaturi de copil, abia se ating buzele.. ii simti respiratia..

obisnuita..totul decurge de la sine. ne pupam mai mereu. aproape ca nu ii mai dam importanta..mai avem si momente romantice cand nu ne vine sa ne mai despartim buzele, mintile si inimile..dar inca sarutul ma face a lui.sa il doresc.

plin de bale, complet aiurea, cu limba de un cot umbla pe acolo prin cavitatea bucala a ei, si nimic nu se potriveste, simti cum te cuprinde panica si te intrebi ce naiba cauti acolo, cine e ala si ce iti face. si de ce e atat de oribil. pfff. i'm never going to do that.

imi apropi nasul de al lui.. si apoi buzele.. si imi trec usor buzele pe ale lui..sunt atat de moi si mari si perfecte.. abia ma abtin sa nu il sarut. si mintile noastre danseaza. limba mea se joaca cu coltul buzelor lui..si ii place..si zambeste. si ma saruta. so soft and gentle.. si apoi ii absorb buzele..si ma apas pe cea de jos.si el ma saruta si imi mangaie buzele cu degetele.. and i wish it never ends.

sa fie una din astea o definitie a sarutului? exista un sarut perfect? si cum e? (pt mine ultima varianta) si conteaza mult cat imi place de persoana cu care faci asta? poate un sarut aiurea sa te faca sa te desparti de o persoana de care tocmai te-ai indragostit? sarutul se muleaza dupa cuplu? exista mai multe feluri de sarut? stie toata lumea sa faca asta? e important? pentru cine? felul in care saruti arata ce fel de persoana esti? daca esti tandru, salbatic sau total pe din'afara?

ce de intrebari :) si inca mai sunt dar va las si pe voi sa va ganditi.
i-am rugat si pe ei sa se gandeasca si sa imi spuna ce e sarutul pentru ei. parerile lor aici:

SEb: sarutul reprezinta lipirea a 2 perechi de buze una de cealalta. la aceasta actiune se pot adauga elemente precum: limba, dintii, cerul gurii, urechi, nas, ochi sau interiorul obrajilor, in functie de intensitatea sarutului. acesta poate fi suav, agresiv, balos, inocent, banal, surprinzator, excitant, dinamic, pasional in functie de mesajul pe care vrea sa il transmita. sarutul poate: unifica 2 suflete pereche, dezbina relatii, reprezenta un foarte bun preludiu pentru actul sexual, sa inhibe persoane pudice, sa reprezinte un act de curaj, sa insemne un ghinion sau noroc avut la "sticluta", sa reprezinte o porunca data de cineva, sa fie o mare greseala intr-un moment nepotrivit sau poate defini cel mai bine ceea ce simti pentru cineva. nu cred in conceptul de "good kisser" ...sau mai pe romaneste "a sti sa sarute". toata lumea stie sa sarute si conteaza foarte mult momentul, starea de spirit si ceea ce vrei sa exprimi prin acel sarut.the end

Iulia: mai, eu intotdeauna am fost mai romantica,desi am negat la un mom dat din orgoliu. Astfel, pentru mine a saruta "bine" se raporteaza la conceptul de "iubire" daca sunt indragostita iti dai seama ca sarutul este mai altfel, mai intens, mai dulce, mai pasional...insa daca nu simt nimic si nu stiu, nu am nici o tangentza sentimentala mi se intampla sa nu am nici o reactie....si tinand cont experienta mea in materie de sarutat( ) iti pot spune ca cel mai reusit la mine a fost al 2 -lea , cu a 2- a persoana dar defapt cu prima mea iubire.

sorin: Cand saruti o femeie, pentru cateva secunde ratiunea ei dispare si mintea ei lasa loc emotiilor si numai lor. Cumva sarutul comunica cu partea animalica din noi, partea pasionala... Tandrete, Pasiune, Dorinta, Apreciere, Prietenie, Iubire .... toate pot fi exprimate in functie de cum saruti... un gest frumos, pervers, tacut, deosebit ... un inceput "de mai mult", o reinnoire a simtirilor... cu sunet sau fara sunet, cu ochii inchisi sau larg deschisi... Sarutul ramane o poarta spre emotiile tale si-ale mele.

Octav: deci care este intr-o forma abstracta un sarut ca schimb de fluide in starea initiala poate deveni solida faza daca afara sunt sub 10 grade care este deoarece pentru ca limbile se lipesc. a nu se lua niciodata limba in gura cu bibistrocelul de munte ca musca si se invineteste limba dupa care cade si creste una ca de sarpe care este sub 0 grade*.. a nu se da limbi in urechi la rame deoarece sunt cunoscute epntru posesivitatea lor sexuala, iar conform traditiei rameshti va trebui sa iei de sotii pe toate surorile adevaratei rame a mamei omida.deci ..da.ofof mai mai. nu stiti nimic copii.

16 comments:

Mignonette said...

In paranteza era : =))

Apropos de asta, imi aduc aminte de o tipa care atunci cand o sarutase un tip pt prima oara a zis k a simtit de parca el i-ar prinde muste in gura =))

Imi place ca numai pe mine m-ai pus la saruturi feminine... :P

Anonymous said...

tot ti-am ramas datoare cu un raspuns la asta asa k il las la comentarii. pai...asa cum ti-am zis aseara am avut si io parte de saruturi can naspa, din alea in care ma intrebam daca e experiment stiintific si cauta cva cu limba :"> si in care io ma gandeam la orice altceva, de genu ce tramvai iau pana acasa sau ma duc pe jos. dar din fericire zilele alea au trecut :)) si am parte de cele mai tari saraturi ever. si e mai mult decat ceva fizic, da e placerea aia cu care te atinge, fiorii pe care ii simti care iti trec prin tot corpul, dar e si ceva mai mult. e o caldura din aia in adanc, e dorinta de a nu mai da drumul de parca timpul se opreste. si totul fiindca imi atinge buzele f incet cu limba sau cu buzele lui. la mine un sarut reusit e atunci cand inchid ochii :))

ps: fa-te bine bubitzo k am chef sa ne plimbam prin parc ;;)

Anonymous said...

cam hot postul asta :P

nikosita said...

:D putin asa.

Stelian Popa said...

Sar'naaa ! Ma bucur ca iti plac :D

Anonymous said...

Nu cred ca exista un sarut "perfect". De ce zic asta? Pentru ca asta ar insemna ca exista un STAS pentru el, iar tocmai acest lucru ar strica toata frumusetea sarutului. Cred insa ca exista persoane care stiu si persoane care nu stiu sa sarute. Dar aici exista si o parte buna: cei care stiu pot sa ii invete pe cei care nu stiu cu mare usurinta; iar asta nu se face decat prin experienta. hai sa fim seriosi cati dintre noi au fost experti de la inceput? fiecare a invatat (asta daca nu sunteti batuti in cap si tind sa cred ca NU sunteti) cate putin de fiecare data, ce sa faca, ce sa nu faca, cum sa faca etc etc.
Chris Rock, mi se pare, spunea intr-un spectacol de al lui ca de fapt singurul sarut adevarat e primul sarut...toate celelalte sunt doar rutina. Cand am auzit asta prima oara am inceput sa ma gandesc ca are si omul asta, in ciuda glumelor lui pe aceasta tema, dreptate. asta e de evitat...sa faci din sarut o rutina. si de aici iti spun NICO nu o definitie a sarutului perfect (pentru ca am zis ca nu exista asa ceva) ci o "descriere": sarutul perfect este acela care nu se repeta niciodata, care se reinventeaza de fiecare data, care atunci cand are loc in fundal pare sa cante o melodie, iar prin buzele ei ii simti intreaga fiinta, iar cand se termina te lasa atat de trist ca nu se va mai repeta niciodata...dar in acelasi timp te determina sa mai incerci, si sa incerci si sa incerci....

nikosita said...

you may have a point. discutia cu sarutul "perfect" a inceput ieri cu sebi. ne contraziceam ca dementii :) si m-am hotarat sa scriu despre asta.sunt sigura ca exista o multime de variante prin care poti sa scrii despre sarut, ca si mie mi-au venit cateva in cap apoi :)
stiu replica lui chris rock. mi-a zis-o santal parca. :) eu cred ca e un cliseu. adica da... poate sa fie frumos.but u can get better.
si...toata discutia a pornit de la faptul ca fetele chiar categorisesc saruturile in timp ce tipii nu fac asta nici in ruptul capului :))
multumesc mult pt comment, and for you're share. :) e foarte misto.

Anonymous said...

E grea asta cu sarutu'... pentru mine primul sarut l-am dat dupa 2 luni dupa ce eram cu persoana respectiva. Si pt primul mai ca lumea ( stiti voi la ce fel ma refer :D ) a trebui sa ma imbat zdravan. :D Cel mai mult cred ca imi place sa sugerez prin sarut. Sa sugerez o impacare, o ... dorinta "monstroasa" :D, iubirea insasi, o continuare a sarutului in sine sau... pur si simplu supararea. Si ce poate fi mai placut decat sa ii treci limba calda prin cerul gurii , savurand de dinainte momentul in care ii va dezmierda tot corpul?

Delia said...

nu sarut perfect. sarutul care da starea perfecta.
;)

Mignonette said...

Asta e Mada a noastra?

Apropos de sarut, ma uitam zilele astea in convalescentza ( doar pentru a imi imbogati aria culturalo-de tampenie) la una dintre telenovelele de la tv ( postu numai conteaza....) si ce observ eu: mai nenicule spaniolii astia, mexicani ce or fi....mai cand pune mexicanu mana pe tine,aia esti....din ce am observat numai sarut senumeste ce fac aia acolo....e desfraul sarutului.... :D

nikosita said...

madalina: kinki.cum spuneam. tare definitia ta. multam :P si de vizita

delia: indeed. bine punctat. :)

mignonette: daaa, mada a noastra :P nu s-a putut abtineee de la blogul meu. cat despre spaniolo-mexicani, i think we should visit. nu cred ca se zice de pomana ca astia sunt f pasionali :D

Mignonette said...

Eu vreau un ECLER!!!!

Mignonette said...

Merge si de pe spaniol/mexican/roman ecleru ala :-"

Mignonette said...

Cum ziceam pe mess : "johnny depp cu ecler- cand ai mainile ocupate"...

nikosita said...

prea kinki pt mine la ora asta :))

Anonymous said...

The online translation portal YakuYaku is inviting freelance and professional translators to join its young community. Having a specific field specialty is a big plus for many assignments forイprofessional translation services. The quantity of available jobs depends on the number of visitors
and Instant notification is done when relevant jobs are posted.
Besides translation, localization and proofreading opportunities, Tips and introductions are delivered by professionals together with a section with resources, events, books...
Professionals will support you anytime in your work on our message board.