Sunday, October 21, 2007

city fairy si vanilla sky.ploaie



este foarte frig afara. nici nu am chef sa ies. ploua... ma gandesc cu groaza cum o sa ies maine din cusca sa ma duc in alta cusca. mda. nimic nou sub soare. sau sub nori. deci a venit intr-un final. as putea sa zic au venit. si toamna si iarna. s-au luat la intrecere si pana la urma si-au impartit teritoriile. am auzit ca in moldova si prin centru ninge. vreau si io zapada. adica sa ma joc in ea, nu sa se sparga acum tavanul si sa acopere orasul cu alb ca o sa fac un atac de panica. plus ca nu s-ar potrivi cu starea mea de acum. de somn. de nesomn. de chef de nimic. de chef de filme. de chef de dulce. nu mai mananc dulce. ce e asta? toata ziua buna ziua dulce. starea mea de acum imi aminteste de acum 2 ani cand m-am uitat la vanilla sky. mi s-a parut foarte tare filmu. mi-au placut culorile, muzica, actorii.. ideea. intelesul. momentul in care m-am uitat. era toamna lunga. acum imi trec prin cap cuvintele de aseara.. lucrurile care s-au intamplat zilele astea.. necheful. melodia cu "u can buy me with a coffee", petreceri.. prieteni cu care trebuie si cu care vreau sa ma intalnesc. poze cu "city fairy".. dormitorul meu devastat. eh, azi arata mai bine. dar e rece. adica ii lipseste clar ceva. am in cap scenarii penibile.. oameni la care ma gandesc. mirosuri. toata coloana sonora de la vanilla sky pe care as putea sa o ascult oricand.. parca i've lost my mojo. for today. imi e dor de "rosu aprins" :)

melodia - Paul McCartney "vanilla sky"

poza. city fairy. by laura :))


ps: am nasu' mare???

22 comments:

Anonymous said...

it is huuuuuuuuuuuugeeeeeeeeeeeeeeeee :))

nikosita said...

ce naspa esti ma. este o raciturica.

Anonymous said...

Nu e mare ma!!!! de unde ai scos-o si pe asta ? :P
Eu nu vreau iarna...ma gandesc cu groaza la petardele alea nenorocite care iti bubuie creierii...o data un dement de la liceul Vlaicu ( pe care il detest din rarunchi) mi-a aruncat o petarda in fatza....i se parea comica faza...a draq hoasca idioata....
Vreau Craciun, vreau Revelion, vreau sapuneala aia dulce cu cel drag....ce vremuri....ce vremuri...aoleu salele mele.
Cred k iar ma indragostesc de dragoste... o patesc deobicei toamna...fenomenul se numeste : astenie/ blgoseala romantica de toamna.

nikosita said...

:)) si cum e sa te indragostesti de dragoste? ai scrie un blog pe asta? :P

Anonymous said...

ce kkt..prima oara nu a mers. sa fie un semn? oricum observ k iulia e filosoafa azi...kiar asa...sa scris un blog ;))...si io nu sunt raciturica...rica...ica....ca...aaa :> :)) inca :P

Anonymous said...

Mai..bine nu e..si iti pot spune de ce si fara sa scriu blog :P
Cand te indragostesti de dragoste inseamna k in orizontul tau amoros a aparut "ceva" insa acel ceva este intr-un stadiu ffff vag( acest vag poate fii si necunoscut...). Si tu pornesti de la acest vag si il transformi in subconstient intr-o vasta poveste de iubire.
Ti-am mai zis eu acum ceva timp k exista o diferenta intre Iubirea si iubiri. "In viatza ai multe iubirii si ficare dintre ele este simtita ca Iubirea"(nu stiu cine a zis-o insa a zis-o bine)....asa se intampla deobicei cu fetele....isi fac iluzii...-firi sensibile-....uofff si un pantof!
Si nu, nu scriu blog...m-am lasat de "sportul" asta :P

nikosita said...

nu uita sa votezi pe blogul ala sa scrie iulia iar bloguri ;)

nikosita said...

mignonette: :)) bine. chiar te-a apucat filosofeala azi. nu gluma. sa fie de vina filmele la care te-ai uitat zilele astea? de la v pana la leon? sau mount cristo? si cine e la orizont? "s"buratorul?

Anonymous said...

Mi-am sters blogul cu polul....:)))

Anonymous said...

hai ma iulia...cum ai putut sa faci asta k io kiar vroiam sa votez. asa mai am si io ce sa citesc....si sa stii k io kiar iti citeam blogurile...stii tu aia carora le multumeai k citeau :P do it for us :))

Anonymous said...

"s"... hmmmm, la ce te gandesti?
"Buratorul", mie asta imi suna a mancare...."burro" in italiana este unt...nu am nici un bucatar in vizor :P
Ok, gluma e gluma...nu stiu daca e cineva anume, poate sa fie.....stii k uneori sunt timida si neg singura unele chestii.... :)

Anonymous said...

Pai o sa ma mai gandesc daca imi fac blog sau nu...
Merci mult ca imi citeai blogurile :)
Hugs for Anna :*

nikosita said...

am folosit cu S sa nu folosesc Z. nu are importanta. pai sa-mi zici , da?

Anonymous said...

tu si sebi v-ati pierdut "mojo"-ul. what's wrong with you people??? i never had it :)) anyway, eu sunt convinsa ca vine primavara si va rog sa nu ma contraziceti. chestia asta cu zapada si frig e temporara, o sa vedeti voi. pe de alta parte..m-am saturat sa stau inchisa in camera mea intre televizor, calculator si reviste. m-am cam saturat sa am starea asta "de chef de nimic" despre care vb tu. si au trecut doar cateva zile. asa ca ar face bine vremea asta sa se faca mai placuta. :(

nikosita said...

michi imi place ca esti mai optimista decat noi :)) pe bune. noi incepem sa hibernam, sa stam incaltati cu sosete de lana in casa, si sa bem ceai. sau vin fiert dupa dorinta :)) cand vine primavara? cica pana miercuri e naspa... :(( imi scot paltonu. lana mama.

Anonymous said...

nu stiu cand vine primavara. dar o astept cu drag :D mmmm vin fiert partea buna a iernii :))

nikosita said...

ihim. ghici la ce ma duce pe mine gandul cand vine vorba de vin fiert? FIRE!!!

Anonymous said...

k parca pe mn nu :)) bun vinu din fire :D

R. said...

La prima ninsoare in Bucuresti te iau la un vin fiert la Hanu cu Tei :)

PS: Ba sa-mi explice si mie cineva Vanilla Sky ca eu n-am inteles nimic! zau asa! *dummy face*

nikosita said...

pukka: ;)

raluca: :)) pai sa ma iei. vin ca acolo chiar nu am fost. cu toate ca... mai stiu eu un loc f misto de baut vin. m-a dus odata un tip.eram numai noi 2 in bar.a fost nice rau. asa.. revenind :)) raspuns la ps :D macar ai vazut filmu? chiar daca da, chiar daca nu, ti-l povestesc eu la vin. deal? :)

Matei said...

hihi...nu e mare deloc! u're sooo cute all dressed up like a tooth fairy! ;))

nikosita said...

:)) ms matei