Monday, December 17, 2007

povesti de la metrou..


ora 19::53 in metroul bucurestean(da, se putea si parizian, de ce nu?). intre dristor si nicolae grigorescu. in fata mea, pe partea stanga statea un grup de 3 baieti(oarecum politicosi, mai devreme unul m-a calcat pe pantof si si-a cerut scuze) care vorbeau de scoala. discutia a variat de la adidasi de 3 milioane pana la media lui clasa a 9a(care a fost jaaaaaaalnicaaaaa!! esti curios? cea mai mare medie din clasa a fost de 6.22 si a lui a fost 5.89). langa mine statea o tipa care era f draguta, m-am chinuit sa-mi iau seama cam cati ani ar putea sa aiba dar mie nu imi ies chestiile astea.. damn it. mai in dreapta, foarte aproape de usa, era un alt grup adolescentin care vorbea de fel de fel (oare sunt nesimtita ca le ascult povestile? asta e frate daca de ale mele sunt satula.. ma inspir si eu de undeva), de slujbe la o una din companiile de gunoi, ca se plateste cu 15milioane, ca e unu care are un prieten care s-a dus acolo si a tipat de 3 ori "(echipa lui peferata de fotbal)" si l-au angajat si are 14 ani.era foarte optimist baiatu si credul asa, poate daca vedea un caine cu un covrig in coada credea ca l-a apucat pe Dumnezeu de mana. cum a coborat ala caruia ii zicea de job, s-a confesat celorlalti de ce note proaste are ala, si ca nu o sa treaca la nush ce materii si se mira ca era mult prea relaxat. trecand mai departe..in fata mea era o tipa care avea un inel pe "degetul care face legatura cu inima" pe mana dreapta si il scotea.. il baga la loc.. il rotea..se uita nostalgica.. il mai lasa 20 de secunde, isi relua activitatea.. oare... era un inel de logodna? si cand rupi logodna lui i se cuvine sa pastreze inelul? in felul asta..oare cate inele s-au pierdut de inima lor? am coborat in vesnica statie.. mi-am impleticit fularul bine de tot si am luat-o prin stratul invizibil de zapada si am ajuns acasa..unde ma astepta el :)

poza de aici

3 comments:

Catalin said...

Te astepta el? :))...zici de parca de astepta cu o cina romatica la lumina lumanarii si bilete la Opera...cat despre metrou...povestile sunt nesfarsite si foarte interesante, insa, desi mi-a placut ce ai povestit, eu prefer povestile alea mai amuzante :P...k sa pot face misto de ele.

nikosita said...

ba cata da nu ai niciun haz. tu ai vazut ce e acest "el"? sa stii ca eu il iubesc, da? si e numai al meu. si il vreau de mult timp.deci pot sa-i zic cum vreau :P sa nu vb tu rau de el. shsh.
si ps: o sa scriu odata cva ffff amuzant numai pt tine ;) bine?

Anonymous said...

off, trebuia sa o vezi pe o tipa azi in kfc. statea la 2 mese departare de mine, pe diagonala, 16-17 ani, liceu, foarte cocheta. am aflat despre sceneta pe care au facut-o la engleza pt ca erau la capitolul "drama". stiu ca era vb despre 3 fete care concurau la un concurs de miss si relatia cu mamele lor. stiu ca ea stie sa vb cu accent britanic pt ca asa trebuia. stiu ca ea avea in sceneta "fite de smechera" pe cand colega ei avea "fite de prostuta cam cum are paris hilton". Asta e doar un rezumat, pt intreaga poveste poti sa ma contactezi. In caz ca intamplator citeste blogul tau, cum lumea e mica, o rog sa isi impartaseasca experientele si opiniile cu prietenele ei in alt loc, sau macar cu un volum al vocii mai redus. multumesc :)