Sunday, December 30, 2007

follow your dream


auzi nico, aka nikosita what'so'ever, tu ai talent la ceva?
ma nu stiu. credeam cand eram mai mica in ceva legat de pictura, de arta in general. la muzica nu am fost niciodata buna. nu mi-a placut sa citesc cand eram mica. iar acum scriu si citesc si sunt la litere. paradoxal. ideea e ca eu "nu mi-am urmat visul". nu stiu de ce. am ramas la nivel de caluti, creioane de ceara, nimic serios in creion.. si nici nu am visat sa ma duc la un liceu de genul asta pt ca nu as fi suportat sa fac acelasi lucru in fiecare zi. insa acum as vrea mult sa fiu la facultatea de arte, sa beau vodka pe hol si sa ma duc la petreceri, la expozitiile prietenilor mei si sa imi fac propriile expozitii, sa stiu ca sunt buna la ceva si ca o sa imi castig banii din ceva care imi place foarte tare.
am scris postul asta pentru ca sunt oameni, la fel ca mine, care nu stiu sa-si urmeze visul. pt ca.. mai multe: parinti, bani, vointa, prieteni, mediul in care traiesc, cultura, prostie, imaturitate..etc. si se trezesc mai tarziu ca le pare rau.. si incearca sa suplineasca..
as vrea sa pot sa lupt foarte tare pt tot ceea ce doresc, si sa stiu ce-mi doresc (arzator, pe 2008)
admir foarte mult oamenii care muta pamantul din loc sa isi urmeze "calea"
oamenii care fac asta sunt eroii celorlalti oameni
un erou e cel la care visezi noaptea si ti se umplu ochii de stelute si creta colorata
as vrea sa fiu destul de buna incat sa nu-mi dezamagesc aparatul
vreau sa reusesc
vreau sa nu-mi mai fie frica
vreau sa devin eroul tau intr-o zi. caci si tu esti al meu
vreau sa dorm... somn usor.2007.year of the rat

10 comments:

Mignonette said...

Cred ca si eu sufar din asta. Arhitectura la mine a ramas un vis din urma. Un prieten bun si atat. Acum vreau altceva de la viatza. Dar uneori nu pot sa nu ma gandesc daca asta a fost sortit : sa aleg drumul asta si nu celalat. Sau daca nu tocmai eu am ales pentru ca subconstientul meu stia k asta vrea.

nikosita said...

nu stiu ce-i la tine..dar la mine... incerc :)

Anonymous said...

pai.. niciodata nu-i prea tarziu:)
serios, io pe la 20 de ani am inceput sa fac asta, sa urmez ce simteaam ca vroiam;
si facand asta, am descoperit ca ce vroiam, era de fapt numai o particica din ce vroiam de fapt; inainte de asta nedorindu-mi restul pt ca pur si simplu nu stiam ce este, concret si in detaliu, nu-l cunosteam.
insa pt a-l cunoaste a fost nevoie sa incep.. "drumul" :)

hai, noroace pustiu(nico):)

ps: nu inseamna ca "drumul" e fara risc, dimpotriva.. trebuie sa ai si nervi tari:);
insa.. "cel mai mare risc e sa nu risti":)
pps: vodca nu e buna; decat la prima vedere:)

Erika said...

draga niko, in 2008 iti doresc sa ai mai mult curaj, sa faci poze cate vrei tu, sa-ti indeplinesti toate visele, sa fii iubita asa cum meriti, sa ai mai multa incredere in tine, sper sa renuntam la photosharingul de pe mess si sa ma chemi la expoztiile tale, sa faci poze de pe bloc, din tren, in casa, in fata blocului, in metrou, in apa, unde mai vrei tu si sa fi mandra cu ce faci, sa-ti topeasca zburatorul aripile si pe-ale tale si pe-ale lui, sa iasa scantei! :))
te puuuup >:D<

nikosita said...

aprozarnet: si eu am avut o revelatie sapt trecuta, sapt asta am realizat ca asta vreau de fapt..si de aici inainte tot ce o sa fac o sa fie cu o tinta :) si ma simt mai bine ca niciodata stiind asta. exact.. inainte de toate pornesc drumul.
aia cu vodka era la totala caterinca. nu imi place vodka.cel mult ginu' :D
stiu ca drumul e greu..tocmai asta il face frumos :D
ms mult pt comment :) si pt ca imi citesti visele :)
spor si tie si la multi ani

erika: ma copilu, esti f dulce. multumesc mult pt comment, pt incurajari si pt toate ganduri bune si extra bune. pe noul an..ce sa zic, iti doresc sa te distrezi de 5 ori mai tare ca anul asta, si sa ti se indeplineasca de 5 ori mai multe dorinte ca anul asta. las' ca ne vedem noi ;) pup.

Anonymous said...

ce ciudat, las si eu un comentariu :P asta pentru ca sunt egocentrist nenorocit si chestia asta imi aduce aminte de mine :)) vag :P in special cu vodka pe hol :))

nikosita said...

the dude :P ce sa zic, esti sursa mea de inspiratie. mi-a placut mult chestia asta pe care mi-ai zis-o cu vodka pe hol ;)) si socat in acelasi timp. nu pot sa-mi imaginez la mine cum ar fi(la facultate cu vodka ma refer)... ;))

Anonymous said...

Cică am talent oratoric. Cred că aş fi bun la politică. Cât despre visul în carieră, încă nu mi-am găsit visul ăsta.

nikosita said...

stelian mihai gradinariu: din catev am obs eu ai timp :P numai bine pe anul asta si ... visul o sa vina :)

andreea said...

deci nu doar vreau chestiile astea? pot sa spun ca sunt oarecum dezamagita... eu care ma credea unica in situatia asta :P