Thursday, February 28, 2008

daca dragoste nu e, facem......


asta nu e un blog de tipa virgina care crede ca "fetelor nu le place puta". nu e un blog in care aceeasi tipa se culca cu un milion de barbati. e un blog oarecare, cu pareri cu dus si cu intors. e un blog despre sex. sau post, na. si nu pt ca sex sells, desi asta e o chestie, ci pt ca m-am intrebat de mai multe ori care-i faza cu sexu asta. de ce unii striga sus si tare atunci cand "they score", de ce inainte era o rusine sa stie tanti mimi ca te-ai culcat cu juma de cartier, de ce daca esti virgina(de ex, nu exclud tipii) fug tipii de tine, de ce daca nu esti virgina nu esti destul de buna pentru el. de ce expresia "sugi p**a" este atat de jignitoare? de ce au aparut emisiunile alea penibile in care virginii sunt disperati sa si-o traga????? de ce cauta tipele numai barbatii care stiu ce tre sa faca acolo? de ce scriu revistele despre asta si dau sfaturi? si pana la urma unde traim: intr-o romanie "pudica" in care se fac avorturi si sex in prostie dar de care nu stie nimeni, sau o lume care incepe sa se destupe la minte si sa vorbeasca de sex ca si cum ar fi o masina noua, sau tabietul de dimineata?.. etc. deci care e faza cu sexu asta pana la urma? de ce toata lumea care face asta nu vb despre asta si cei care nu fac vb intens despre asta? (nu e o regula care se aplica in toate cazurile, da?). ce e asa mare lucru la sexu asta? de ce atrage? zici ca suntem in cls a 6a la ora de zoologie si atunci cand spune "dna profesoara" de organul masculin si feminin de reproducere, gicu din banca a 3a se inroseste tot, iar dracul de marinel incepe sa se hlizeasca. da, reactiile nu s-au schimbat. iar sexul ramane sex. ca e la "liber", ca e cu perechea ta, ca e cu amantul/a, sotul/a bla bla etc. si apoi vine si chestia asta cu virginitatea. te culci cu un tip, singurul, sau mai multi. sau te culci o multime de tipe sau doar cu una. virginitatea e draguta. dar are o varsta. dupa 20 de ani e destul de aiurea sa nu-ti fi scos "dopul" sau sa nu-ti fi "rupt ata" pt ca deja se vad "lipsurile" in comportamentul tau agitat si frustrat. nu cred ca sa/ti traiesti viata inseamna sa faci sex, neaparat. nu zic ca e naspa sa faci. nu zic ca nu trebuie sa nu facem/faceti. fiecare face ce-l taie capu, fiecaruia i se potriveste altceva.

doar ca nu inteleg care e faza pana la urma? nu inteleg de ce oamenii ori vb prea mult de asta ori ascund mult asta? simt nevoia sa stiu de partea cui suntem :)) vreau sa stiu cine crede ca femeile sunt curve daca s-au culcat cu mai mult de 1 tip :)) vreau sa stiu de ce virginele sunt vazute prost :)) sau nu chiar. de ce sunt "vrute". vreau sa stiu de ce esti intrebat/a cu cati/cate te-ai culcat. who cares anyways? tinem un scor? de ce sunt parintii speriati cand aud ca, copilul lor care e deja mare, face sex? de ce se ascund unii ca au facut sex?? vreau sa stiu de ce e cel mai discutat sb si cel mai mare tabu (da, contradictorii.cum ziceam, cu dus si cu intors). vreau sa stiu daca toate problemele vin de la religie. vreau sa stiu care e importanta tuturor intrebarilor astora... stupide pana la urma. cine e de vina ma? si care-i faza??

daca dragoste nu e, facem sex. nu?

18 comments:

Mignonette said...

Incep tot eu sirul de comenturi...
Pai raspunsul e unul singur: suntem niste progenituri de tot absurdul cu o vina matriarhala care acum se revarsa asupra patriarhatului....
Suntem o "gloata" de inculti dpdv sentimental,fizic si spiritual - nu exclud pe nimeni, omul e o oaie...balaia - probabil!

Anonymous said...

hei, eu trebuia sa fiu primu' care comentez >:P

Delia said...

de ce intrebi atataaa?
parerea ta unde e?
:)

Delia said...

lumea face sex...de placere. si pt ca simte sau...se simte bine facandu-l :P
thing is...virginele sunt cautate pt ca sunt rare. sunt ocolite pt ca...nu fac sex :))
nu esti curva daca o pui cu x si y mai ales daca x si y nu se cunosc si nu se vor cunoaste niciodata ;))
in rest...religia da, conteaza. mai ales daca mama e practicanta. dintr-un motiv sau altul. plu ca lor le e frica si sa nu ramai. asta e ditai problema. a ta, in definitiv, dar...u know...copilu e al tau, tu esti copilu lor...
de ce cauta tipele tipi bun in pat? pt ca merita! :) dar nu cred ca i se citeste calitatea asta pe fata. zic io.
eu de ex sunt anti avort. si dc avort cand sunt atatea chestii pt protectie...?
un lucru totusi. sunt pro sex dupa 16 ani si nu inainte. ca sa alegi cu cap. pt tipi insa...anytime atata timp cat e cu cineva care nu face misto de ei prima data. asta pt sanatatea lor mentala.
sa nu ne cacam pe noi. prima data conteaza. si primul.
si cred ca toti in general. altfel am fi fuckin robots.
so...fuck often si fuck healthy! ;)

Anonymous said...

google :)

dar la una iti zic:
o femeie e curva cand minte; dc se culca cu mai multi de unu si minte sau dc se culca cu unu dupa altul mintind/vrajind

..si masculii pot fi "tarfe"; n-au respect din partea celorlati masculi(cel putin din a mea si a inca mai multora) pt ca, isi desemneaza caracterul de "tarfa" din afara rel cu femeile

asta am tinut sa spun.. restu nu stiu dc am idee, dar google oricum:)

Anonymous said...

okay.. hai ca tu esti fata si-ti mai zic una din perspectiva masculina: dezvirginarea virginelor poarta o anume responsabilitate (..celor care le pasa cat de cat normal:) )

Stefan said...

inculti dpdv sentimental- :))

Petru said...

vorba deliei: parerea ta unde e? te-ai eschivat putin. intrebi si inciti la expunerea parerilor dar tu pe a ta o tii ascunsa. esti de partea "tabu" a baricadei? :) sexul e al naibii de misto. privesc o femeie care s-a culcat cu multi ca avand foarte multa experienta si ma face curios sa incerc si eu. o tarfa/curva e aceea care o face pe bani sau "intretinere", una care nu stie altceva in afara de asta = nimfomana. un tip care zboara din floare in floare, sau din p... in p... este unul foarte experimentat, unul care se lauda cu asta un inapt, unul care fute babe bogate = erou. :)

Anonymous said...

Femeile nu sunt considerate curve daca fac sex cu mai multi barbati pur si simplu, ci daca o fac cu mai multi in acelasi timp. Asta oricum are aceeasi gravitate si in cazul barbatilor. E ok sa faci sex cu mai multi parteneri, in momentul in care nu e relatie prea serioasa cu niciunul din ei, si atat timp cat ceilalti stiu ca nu sunt singura persoana pt tine. Dar faza cu amantul/amanta mi se pare de condamnat. Pt ca in cazul asta, psihicul partenerului poate fi pur si simplu nimicit din cauza ca exista amant/a. De cele mai multe ori, nu poti face doar sex cu o persoana cu care ai facut dagoste, sau nu poti face dragoste cu o persoana cu care ai facut sau ai face doar sex. Diferenta e mare, si iti dai seama ce se merita sa faci cu partenerul, atunci cand stii daca ai sau nu incredere in el. Unele tipe prefera sa astepte, probabil, faza asta cu capatarea increderii, inainte sa faca sex cu noul partener, poate din cauza ca in trecut au existat niste dezamagiri. Dar alteori, din cauza dezamagirilor, e afectata si relatia viitoare, lucru poate greu de controlat, dar incorect. E bine sa nu te "razbuni" pe cineva pt o greseala facuta de altcineva. Asta ar suna ca o leapsa.. o iei de la unu si-o dai la altu' =))
Nu stiu ce sa mai zic, sunt putin turmentta, ca na, asa-i la serviciu cu mii de treburi de rezolvat in timp scurt :)
If love is in the air, then breathe! :))
Si.. da, chiar daca pentru unii par insensibil doar din cauza ca fac ce fac, uite ca nu-i asa, am si io sentimente :)) Nu mai catalogati lumea, ca doar toti spuneti ca nu va plac notele din catalog =)) p.s: Haida!
Voix

Anna said...

Cand am citit primele randuri mi-am zis: opaaa :D
Foarte adevarata faza asta cu sexul... din acest motiv prefer doar sa il fac nu sa si-l vorbesc :)

irina said...

" vreau sa stiu cine crede ca femeile sunt curve daca s-au culcat cu mai mult de 1 tip :))"

pai eu nu cred ca sunt curve ..poate au avut doar ghinionul sa nu gaseasca pers potrivita.
iti admir libertatea de a te exprima :D bv

Miss Stylish said...

Imi place cum gandesti.Chiar fara retineri si masti.

nikosita said...

va multumesc tuturor pt pareri. va apreciez punctul de vedere si sunt si de acord cu voi :P :)

apoi.faptul ca eu nu imi exprim parerea.sau ca sunt de partea "tabu-ului" nu de asta am scris postul asta. nu e vb de parerea mea. e vb de ceea ce se intampla in jurul meu, al vostru, al nostru. daca eram de partea tabu-ului, nu scriam postul asta. nu imi e rusine sa vb despre sex si nici sa fac :)) nu am zis ca eu un lucru rau. si nici ca ceea ce am insirat in post sunt "ideile" mele. pt ca nu sunt. eu pur si simplu observ ceea ce zic ceilalti si ma intreb unde au de gand sa se opreasca cu judecatul asta. pt ca pana la urma nici ei nu sunt perfecti. am scris postul asta pt ca nu inteleg de ce oamenii sunt atat de ipocriti. de ce umbla cu "cioara" vopsita :) si despre cum e sa fii sau sa zici ceva de ochii lumii.
multumesc. va mai astept. imi plac parerile voastre :P

Anonymous said...

sex sells d'aia

. said...
This comment has been removed by the author.
. said...

Pentru ca mai intai suntem animale si dup-aia oameni.

Mai intai trebuie sa supravietuiesti, sa procreezi si dup-aia sa te uiti la stiri cu morti la ora 5 si la filme porno.

Interesele principale sunt bazate pe instinctele primare: de conservare si reproducere.

Mai intai suntem animale dup-aia oameni. Iar cifrele arata asta.

Dar, vorba ta: e Discutabil, e cu dus si'ntors

iryna said...

mi-a placut faza asta cu sexu..well asta depinde din ce unghi privesti problema..o fata nu este curva daca se culca cu X si Y dar este daca e intr-o relatie serioasa..si poate nici atunci ..la baieti e ceva mai greu de definit ei sunt prin nastere facuti sa se "imperecheze" insa atat o fata cat si un baiat isi pierd respectul fata de ei insusi atata timp cat devin niste vanatori de"prospaturi"..oricum e la moda sa te culci cu juma d cartier daca esti baiat iar daca o fata face acelasi lucru ea este usuratica..and this is not fair..si un lucru e sigur sa vb de sx in ziua de azi e casi cum ai vb de ce ai mancat la pranz ..mai greu sa vb despre asta cu generatiile mai mari in rest e ok

Anonymous said...

frumos post cu prea multe intrebari. oricum mi-a placut :)