Wednesday, March 5, 2008

late goodbye..


incurajata de prieteni m-am mutat aici. pe locul asta care la inceput era negru, apoi a fost gri, foarte putin alb, iar acum este galben cu putin albastru si mai putin rosu..si din nou gri.. aici am invatat sa scriu. am scris pentru ca am vazut cum ceilalti din jurul meu scriu si o sa fac frumos. mi s-a zis scrie ca asa o sa stii.. scrie pentru ca mai apoi sa o faci cu usurinta. pe atunci eu aruncam in stanga si'n dreapta cu 5 cuvinte, 2 propozitii, inca 7 vocale si iesea numai ceea ce lumea mea mica percepeam la ora respectiva. numai eu imi stiam secretele, numai eu decodificam continutul.. locul asta "m-a obligat" sa renunt la cuvinte incurcate si sa spun lucrurilor pe nume. sa intelegi si tu ce am vrut sa spun. sa poti sa-ti faci o parere despre lumea mea, inca o data, foarte colorata. am ras impreuna, am plans uneori ca de..se mai intampla si la case mari, ne-am luat baloanele si am zburat impreuna, ne-am pupat si ne-am transformat in povesti, ne-am jucat de toate, ne-am imprietenit.. ne-am inteles daca am vrut, sau ne-am certat tot daca am vrut. mie mi-a placut de tine... si tie de mine.... si ne-am vazut in continuare aici. eu cu idei.. tu cu vizita.. tu cu cititul...tu cu comentatul..eu cu bucuratul... eu cu raspunsul.. si uite asa au trecut lunile..asa am invatat... asa am cantat.... asa am visat... asa ne-am adunat.. intr-un final am inteles si de ce, si ce idee e, si ce vreau, si ce nu vreau, si ce as putea sa fac, ce as putea sa nu fac, am vazut cum se face..am facut.. sa mai fac? imi place aici.uneori. dar parca am nevoie de altceva.. am nevoie sa nu-mi mai arunc ochii pe chestiile astea colorate.. am nevoie sa ies.. mai mult. am nevoie sa citesc mai mult. am nevoie sa vad mai multe filme si mai bune.. am nevoie sa ma duc sa alerg.. am nevoie sa invat sa inot. si vreau sa ma plimb peste tot, si vreau sa-l tin pe el de mana si sa ii zambesc laaaaaaaaaaarg, sa il pup la fiecare colt de strada si sa fugim la maaaare!! :P asa ca... ne luam ramas bun :) imi inchid blogul fara ca macar sa fi scris 100 de posturi, fara sa ajung sa ma bag in seama cu toata lumea.. fara sa ajung sa am un trafic incredibil :)) am zburat... somn usor.. have a great life! si...am plecaaaaat! mi-am luat creta si am fugit... hai pa :)

Ps: va multumesc celor care mi-ati citit blogul. cred ca o sa mai dau din cand in cand pe la voi :P

30 comments:

Anonymous said...

No way... Trist :(.

Octavian-Andrei Brezean said...

si pentru ca macar in ultimul ceas sa fiu primul asta doar pentru ca probabil am facut parte din cei mai rapizi inca dinainte sa ma nasc, iti doresc tie ce imi doresti tu mie. nu e motiv de tristete ci doar bucurie, e timpul sa mergi mai departe si sa vezi catre ce ramane de facut maine.
a fost un blog deosebit, dar stiu ca ce ai scris in el nu moare ci doar e inceputul.

numai bine ! papuashu

Anonymous said...

:(( no more nico? no more blog? =((

Anonymous said...

daca pleci jur ca te bat !!!
eu ce mai citesc ?
NU pleci nicaieri...ci ramai aici si ai sa faci o schimbare :P

Anonymous said...

hai bahhh...what.s this all about?

Anonymous said...

daca renunti te bat :-w

Mignonette said...

=)) =)) =)) =)) =))
Iar ma? iar? Prima oara cand ai renuntat, te-a tinut o saptamana si te-ai mutat pe blogspot. Acum sigur te muti pe wordpress :))=))
360-ul nu iti mai place, si te-ai gandit sa faci un pic cunoastinta cu blogspot. sunt sigura ca te muti pe wordpress, sau scrii in continuare pe aicisa!

Delia said...

dude....cam cat timp iti petreceai tu cu blogurile?:)))
mie imi ia 10 min pe zi. timp in care nu as vedea un film, nu as bate strazi, nici macar nu as fuma ceva si in niciun caz nu as avea destul timp pentru el.
10 minute. incearca sa te "dresezi" ;)
chill si nu fii asa drastica!

blur said...

nu te cred.. ma rog.. astept sa revii :)

Bianca H. said...

Eu una sper sa revi cat mai curand...o noua etapa, un nou inceput

andreea said...

eu zic ca toti sa dati comentarii dinalea cum ca nu v-ar pasa... reverse psichology :P

Anonymous said...

pa nico:) ca oricum mai scrii tu asa cand iti vine, mai rar:)

Octavian-Andrei Brezean said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

:( s-a mai scurs o etapa?

Anonymous said...

cred si eu intr-adevar ca esti putin cam drastica...dar daca tu crezi ca asa e mai bine...
oricum mi-a facut placere sa te citesc

Rosu de inger said...

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Anonymous said...

si inca unul cazut la datorie :(

ehh.. have fun in real life :P

irina said...

pai de ce?:( ..nu!!..adik :) scri:X

Ana St. said...

la multi ani pt maine...si frumos post :D....cam asta simt si eu :D

Anonymous said...

paaaai de ce? :-??

Anna said...

O sa ti se faca dor :P

.harlotha. said...

iti iei bataie!!

Anonymous said...

nu prea as vrea sa spun asta dar... te inteleg perfect :-<

Anonymous said...

unul nou cu potential...urmaritil in viitor....www.postasulcelroman.blogspot.com

Anonymous said...

nuuuu..acum te descoperisem si eu :-<

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

Yeee! Nico is back! :*

Anonymous said...

Hurray

Anonymous said...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonymous said...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.