Thursday, February 28, 2008

daca dragoste nu e, facem......


asta nu e un blog de tipa virgina care crede ca "fetelor nu le place puta". nu e un blog in care aceeasi tipa se culca cu un milion de barbati. e un blog oarecare, cu pareri cu dus si cu intors. e un blog despre sex. sau post, na. si nu pt ca sex sells, desi asta e o chestie, ci pt ca m-am intrebat de mai multe ori care-i faza cu sexu asta. de ce unii striga sus si tare atunci cand "they score", de ce inainte era o rusine sa stie tanti mimi ca te-ai culcat cu juma de cartier, de ce daca esti virgina(de ex, nu exclud tipii) fug tipii de tine, de ce daca nu esti virgina nu esti destul de buna pentru el. de ce expresia "sugi p**a" este atat de jignitoare? de ce au aparut emisiunile alea penibile in care virginii sunt disperati sa si-o traga????? de ce cauta tipele numai barbatii care stiu ce tre sa faca acolo? de ce scriu revistele despre asta si dau sfaturi? si pana la urma unde traim: intr-o romanie "pudica" in care se fac avorturi si sex in prostie dar de care nu stie nimeni, sau o lume care incepe sa se destupe la minte si sa vorbeasca de sex ca si cum ar fi o masina noua, sau tabietul de dimineata?.. etc. deci care e faza cu sexu asta pana la urma? de ce toata lumea care face asta nu vb despre asta si cei care nu fac vb intens despre asta? (nu e o regula care se aplica in toate cazurile, da?). ce e asa mare lucru la sexu asta? de ce atrage? zici ca suntem in cls a 6a la ora de zoologie si atunci cand spune "dna profesoara" de organul masculin si feminin de reproducere, gicu din banca a 3a se inroseste tot, iar dracul de marinel incepe sa se hlizeasca. da, reactiile nu s-au schimbat. iar sexul ramane sex. ca e la "liber", ca e cu perechea ta, ca e cu amantul/a, sotul/a bla bla etc. si apoi vine si chestia asta cu virginitatea. te culci cu un tip, singurul, sau mai multi. sau te culci o multime de tipe sau doar cu una. virginitatea e draguta. dar are o varsta. dupa 20 de ani e destul de aiurea sa nu-ti fi scos "dopul" sau sa nu-ti fi "rupt ata" pt ca deja se vad "lipsurile" in comportamentul tau agitat si frustrat. nu cred ca sa/ti traiesti viata inseamna sa faci sex, neaparat. nu zic ca e naspa sa faci. nu zic ca nu trebuie sa nu facem/faceti. fiecare face ce-l taie capu, fiecaruia i se potriveste altceva.

doar ca nu inteleg care e faza pana la urma? nu inteleg de ce oamenii ori vb prea mult de asta ori ascund mult asta? simt nevoia sa stiu de partea cui suntem :)) vreau sa stiu cine crede ca femeile sunt curve daca s-au culcat cu mai mult de 1 tip :)) vreau sa stiu de ce virginele sunt vazute prost :)) sau nu chiar. de ce sunt "vrute". vreau sa stiu de ce esti intrebat/a cu cati/cate te-ai culcat. who cares anyways? tinem un scor? de ce sunt parintii speriati cand aud ca, copilul lor care e deja mare, face sex? de ce se ascund unii ca au facut sex?? vreau sa stiu de ce e cel mai discutat sb si cel mai mare tabu (da, contradictorii.cum ziceam, cu dus si cu intors). vreau sa stiu daca toate problemele vin de la religie. vreau sa stiu care e importanta tuturor intrebarilor astora... stupide pana la urma. cine e de vina ma? si care-i faza??

daca dragoste nu e, facem sex. nu?

Friday, February 22, 2008

...Sibiu

"atentie! acceleratul Bucuresti - Sibiu pleaca in cateva ore de la linia care o fi ea acolo"...

edit: am plecat vineri, am prins ploaie, vant, soare, cald, frig, inghetata, clatite, mancare nesanatoasa dar cu gust teribil de bun, piata mica, mare, turnul sfatului, podul minciunilor, muzeul satului, mancare chinezeasca, catedrale catolice. intors duminica, cfr foloseste curentul aka lumina numai in caz de urgenta, se pare ca si vagoanele la fel..cu alte cuvinte un weekend misto. :)











suzi


suzi este cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o pana acum. suzi e micuta, dar rapida. este foarte inteligenta, si fata de alte femei, nu consuma mult. pe suzi o intretii cu lichide, o speli, o perii, ii lustruiesti unghiile rosii, si o mangai cu multa caldura. suzi nu e voluptoasa, din contra, are niste forme bine definite si frumoase. nici prea mult, nici prea putin. lui suzi ii place muzica. suzi asculta ceea ce iti place si tie sa asculti. lui suzi ii plac calatoriile si uraste aglomeratia din bucuresti. suzi doarme singura noaptea.. suzi mi-a furat inima, insa ea este a lui blur. "suzi este singura femeie pe care blur o conduce". mi-as dori ca intr-o zi sa am si eu o suzi a mea, caci suzi e senzationala. acum cateva zile suzi s-a maritat cu blur. i-a spus "DA".. casa de piatra... ah, suzi.. :-<

ps: suzi este foarte confortabila. in ea incap 5 persoane.

Wednesday, February 20, 2008

puzzle


din seria nimic nu e intamplator. ma gandeam la asta acum cateva momente cand inca mestecam o bucata de piept de pui cu salata. bun bun. si ma gandeam, si realizam asa, ca traim intr-un mare, intr/un foarte mare puzzle. nu stiu cui ii plac puzzelurile si cat e dispus sa caute piese lipsa si sa se chinuie sa le puna cap la cap. cand eram mica aveam o colectie draguta de puzzeluri. ma fascinau. iar acum nu pot sa zic despre aceasta pasiune ca s/a stins. imi dau seama ca si eu sunt o piesa mica in cautarea celorlalte piese, impreuna cu care o sa alcatuiesc ceva extraordinar. doar ca este atat de dificil sa alegi celelalte piese..unele sunt fenomenal de atragatoare, de inselatoare, care iti creeaza impresia ca se potrivesc cu tine, cand de fapt ele au alte culori sau alte forme, iar imbinarile lor nu se potrivesc nicicum cu ale mele. dupa unele am plans.. au fost si piese cu care, desi nu m-am potrivit, am alcatuit impreuna un puzzle mic.. sa/mi fi parut rau? poate. dar atunci cand ti se intampla asa ceva, singurul raspuns care iti poate calma ochii furiosi sau starea de nervozitate, singurul care iti mai da speranta, singurul raspuns este cel care are doua taisuri: traim intr/o lume fantezista, probabil, alcatuita dupa principii si destin, Dumnezeu etc etc, sau alegem sa traim intr/o lumea reala, batuita de ironie, sarcasm, minciuni, tragedii si chipuri dure. adica ori spunem "asa a fost sa fie, nimic nu e intamplator" sau "iar mi s/a intamplat asta, sunt nenorocit, era ultima mea sansa.eu nu cred in destin.eu mi/l fac". orice ti/ai alege este bine pentru ca e ales de tine. nimeni nu poate sa aleaga pt tine, si nici mai bine decat tine pt tine. insa ai grija ca piesele cu care iti doresti sa ramai sau la care ravnesti sa fie cele de care sa ai cu adevarat nevoie.

Monday, February 18, 2008

cobe band - lansare ep

dragii lor fani :P dragi iubitori de concerte punk, de nopti tembele cu gin, tequilla, bere si alte siropuri, iubitori de muzica, iubitori de zbantuiala, fiti gata pentru ca foarte curand COBE isi lanseaza Ep-u :D adica... sunteti invitati joi, pe 21 februarie in Suburbia! si pentru ca petrecerile bune de cele mai multe ori se prelungesc, ei vor fi prezenti pe 23 februarie in club Scena din Brasov! be there, punk ;)

Friday, February 15, 2008

Aşteptând la Arlechin


ti-ai imaginat vreodata cum e sa fii pe o scena de teatru jucand un rol important? iti imaginezi cum lumina reflectoarelor sta pe tine si esti in centrul atentiei si pana si cel mai mic gest al tau e observat de oamenii din public? oare cum te-ai simti atunci cand ai lega cele mai stranse prietenii cu colegii/colegele tale de scena? cum ar fi sa ai rivali/rivale? vezi bucuria de pe chipul oamenilor atunci cand tu canti sau tristetea din ochii lor atunci cand ochii tai lucesc si sunt plini de lacrimi? cum ar fi sa traiesti prin pielea fiecarui personaj pe care il interpetezi pe scena? cum ar fi sa adormi noaptea si sa auzi miile de palme care te-au aplaudat de-a lungul carierei tale? de cate ori ti-ai dori sa primesti flori? de cate ori ai vrea sa spui 3 cuvinte si sa capeti iubirea eterna a publicului? frumusete, bani, sex, faima, iubire, consacrare, amintiri fascinante, o viata glorioasa, turnee, celebritate, stralucire.. cam asa arata viata unui artist cand privesti din public. dar ei sunt mai mult
de atat. si ei imbatranesc.. daca vrei sa cunosti realitatea dincolo de cortina iti recomand calduros sa iti cumperi bilete la Teatrul National din Bucuresti la piesa "Asteptand la Arlechin". una din putinele piese de teatru care m-a impresionat pana la lacrimi.. :)

ps: multumesc tibi :)

Thursday, February 14, 2008

cine pe cine?


vreau si eu lamuriri. sunt tipa si prin urmare de cele mai multe ori gandesc ca o tipa. nu stiu cat la suta din creier imi folosesc si cata inteligenta emotionala am. cert e ca.. am nelamuriri. nu traiesc in secolul trecut (sper) dar as vrea ca unele lucruri sa fie ca atunci. as vrea ca totul sa nu se miste cu viteza fulgerului ci sa stea 2 secunde pe loc. sau chiar 3. avem nevoie de ragaz. cel putin noi, femeile. uneori. barabatii vor totul repede. daca le zici ceva, inteleg cu totul altceva(desi..nici vorba). femeile recepteaza orice "semn" si il diseca in milioane de bucatele. gandesc de prea multe ori inainte sa faca ceva.. cert e ca si eu, uneori, sunt la fel. gandesc prea mult ("si e bine?". "iti place asa?" :)) "de ce nu a facut nush ce? pai eu vreau aia!" etc). si nu neaparat bine. in timp ce eu gandesc ca vreau ca el sa faca nush ce ca sa ma surprinda sau ca sa imi dea de inteles ca "ma place" el se gandeste la ce cur bombat am si ce bine i-ar sta mana pe el. in timp ce el vrea sa ma sarute de la prima intalnire eu gandesc ca nu fac bine daca ma las asa usor. naiba stie de ce. poate pt ca nu sunt sigura de ce vrea cu mine. si acum.. timpurile se schimba.tipii se asteapta ca tipele sa se tina dupa ei. unele fac asta. altele inca asteapta la feti frumosi uitandu-se la totul despre sex si implementandu-si ideea ca "the one" exista. barbatii au numeroase asteptari de la femei. aparent, femeile nu trebuie sa aiba nicio pretentie. esti "rea" daca ai. esti "materialista". daca femeia e "vicleana" atunci barbatii fac coada dupa ea, daca e prea "buna" atunci e cam fraiera. femeile vor sa fie ca barbatii si totusi nu ca ei. barbatii vor ca femeile sa fie destepte, dar daca sunt ele clar isi pierd din feminitate. ca prin farmec. femeile destepte exista si asteapta barbatii care sa le pretuiasca. dar sunt ocolite de barbati pt ca pana la urma e mai bine ca tu sa fii cocosul in casa.. in spatele oricarui barbat de succes se afla o femeie puternica. barbatul e capul si femeia gatul. ghici cine intoarce pe cine? femeia vrea ca barbatul sa o inteleaga dar barbatul vrea ca femeia sa-l inteleaga. si tot asa..multe contradictii d'astea stupide care ne despart lumile.. nelamurirea mea e cine se tine dupa cine sau cine ar trebui sa se tina dupa cine? care sunt regulile?? sunt reguli? nescrise sau scrie? comune sau in functie de sex? cine face regulile??

culmea... can't live with them, can't live without them.

Saturday, February 9, 2008

off session

am ochii inrositi de atata oboseala si lacrimi. m-am stresat in sesiunea asta iar azi am avut ultimul examen. m-am dus fara sa imi invat mare lucru din cursuri, dar noroc totusi ca am fost la ele si... de mare ajutor au fost documentarele "decretul 770" si "cold waves". am plecat de acolo si am sperat sa ajung acasa si sa dorm. ceea ce oricum nu am facut..nici nu stiu de ce... am ochii inrositi de plans pt ca in ton cu examenul a fost filmul "lista lui schindler" pe care tocmai l-am vazut.. da, si eu plang.. pt ca oamenii mai plang din cand in cand....iar acum.... trebuie sa dorm. pt ca urasc starea asta de oboseala in care totul e prea negru iar acordurile chitarii tale nu au ecou. in care nimic nu are rost... si vreau sa dorm.doar sa dorm. nu mai vreau sa visez pt ca nu inteleg ce visez... nu inteleg ce semnificatie au visele mele... si de ce ma obosesc atat.. vreau sa dorm.... somn usor... vise placute.. puricii.............

sonic_youth-superstar

Monday, February 4, 2008

da sau nu?


acum doua zile am realizat ca a fost nevoie de 3 saptamani si o noapte ca sa fiu aruncata din lumea mea. nu sunt o persoana care se da peste cap repede, si cand ma dau cad in picioare. mereu, chiar daca imi ia ceva timp pana reusesc sa ajung in picioare. mi-am dat seama ca era cea cmai nepotrivita persoana vreodata asa ca am incercat sa "omor" ceea ce simtem. am inceput sa-mi reprim orice sentiment, mi-am zis "da-l naibii, nu merita, e un tampit.mergem mai departe".. doar ca nimic nu se potrivea.. am inceput sa ma port aiurea... sa ma "consolez"cu fiecare persoana care imi iesea in fata... ma simteam vulnerabila, exact ca "o bucata de carne descoperita inspre care vulturii se indreaptau vertiginos". am inceput sa-mi ocup timpul cu tot felul de proiectele exact ca o femeie d'aia care urmeaza cei "10 pasi pt a reusi ce-si propune" :)) evident ca atunci nu puteam sa-mi dau seama.. chiar si acum cand am realizat imi este foarte greu sa recunosc ca asa ceva s-a putut intampla. m-am indragostit de o persoana "nepotrivita"(sunt ghilimele pt ca in locul acestui cuvant as putea sa pun un alt milion de alte cuvinte care ar putea sa defineasca mai bine de ce nu... nu..). cred ca oricine s-a indragostit macar o data de o persoana de genul asta. cu care sa nu se potriveasca. poate si-a dat palme pt lucrul asta, l-a considerat rusinos.. a incercat din rasputeri sa-l ascunda, s-a purtat ca un tampit numai sa nu se observe ceea ce simtea.. si la fel am facut si eu :)) pentru ca asa am simtit.. mi-am refuzat posibilitatea de a-i spune "ba baiatule, tu stii ca mie imi place de tine pentru ca inshpe mii de milioane de motive? de ce esti prost si nu vrei sa vezi? de ce esti prost si te crezi mai bun si mai cu mot ca sa nu te legi de o singura persoana? wtf makes you that special? stii ca suntem la fel.....ai vazut si tu asta..... si acum lasa-ti toate cacaturile si pupu-ma!!". nici nu m-am gandit sa fac asta, nici acum nu stiu cum as fi facut asta. poate ar fi trebuit sa ies din corpul meu si sa ma vad facand asta si atunci clar ar fi stiut ca sunt posedata sau ceva :)) lunile au trecut... ranile s-au vindecat... amintirile, logic, au ramas in cutia lor parfumata...iar intrebarea "de ce?" s-a sinucis. aseara, intre picaturile de ras si mancat prajiturele, facut poze si confesiuni, mi s-a zis ca ar trebui sa incetez sa-mi "refuz clipele de iubire. ca ar trebui sa fiu mai entuziasmata, sa zambesc mai des, sa iubesc mai mult, sa vreau mai mult, sa nu mai gandesc atat, sa fac cum simt". si atunci... in drumul meu spre casa.. mi-am pus intrebarea "si cum ar fi fost daca i-as fi zis? care ar fi fost diferenta? adica.... nu am facut asta pentru ca nu avea niciun rost.. pt el ar fi fost doar o tipa, inca una, iar eu clar nu as fi suportat asta. nu as fi suportat sa mi-o zica. asa ca am lasat totul balta... care ar fi fost diferenta pt mine? nu imi vine in cap nimic mai mult decat.. m-as fi simtit degeaba..si foarte aiurea..."....sau s-ar fi intamplat exact ca acum cativa ani cand m-am indragostit de un tip cu care imi petreceam foarte mult timp si nu i-am spus niciodata pt ca asteptam ca el sa faca ceva.. si nu i-am spus pana acum cateva luni cand ne-am intalnit pe strada. m-a strans in brate si mi-a zis ca se simte foarte tare sa stie ca a insemnat foarte mult pentru mine..
sa fi fost si data trecuta la fel? si data viitoare cum o sa fie? o sa iti spun? tu o sa imi spui? te rog sa faci asta...... macar o sa stim cum stau lucrurile... iar eu o sa incerc sa fac acelasi lucru...si nu maine, si nu peste 3 luni..sau peste 5 ani.. ci azi.

Sunday, February 3, 2008

inca una si ma duc


Dupa o scurta pauza de... cateva zile(in care unii mi-au dus dorul :P ms ms) m-am intors cu o leapsa... de ce am lipsit? sesiune... stres...ganduri negre :)) nopti nedormite.. :)

1)De ce ai acceptat leapșa asta?

Pentru ca m-as simti prost sa stiu ca iar mi-a dat Raluca o leapsa pe care nu o duc la implinire. Multumesc Raluca :P plus ca... pare haioasa asa ;))

2)De când ești în blogosferă?

Ianuarie 2006 cu yahoo 360 si din... (practic) septembrie 2007 aici. NonPrintesa e de vina :P

3)Cum ai ajuns să îți faci blogul?

pai..sincer..si foarte haios..prima oara nici nu stiam care e faza cu blogul. am inceput sa arunc cuvinte printr-un spatiu... si apoi am vazut ca sunt oameni care scriu pe bune :)) si care au prieteni, primesc feed back.. etc. si am vrut sa vad cum e, sa ma fac si eu "auzita" intr-un fel. ( bucura-te ca nu mi-am facut o caseta ca in the ring :)) )si cum ziceam si mai sus, la oarecarele insistente ale Anei am trecut pe blogspot..

4)Care e primul blog pe care ai intrat vreodată?

NiSiP's ;)

5)Enumeră 3 lucruri pe care le crezi importante ca să reușești în blogging.

pai..nu vreau sa fiu rea, dar sunt, culmea :)) dar observ ca blogurile in care toata lumea injura si critica pe toata lumea, au foarte mare succes la noi. ah, si sa nu uit de cele legate de sporturi.. si alte prostii d'astea "mondene"

6)Cel mai citit blog de către tine:

mmm... pfff.... lalala.... as fi prea narcis sa zic ca al meu..dar imi place al meu :)) nu ma, cred ca al anei :) si a lui blur

7)Alte bloguri pe care le mai citesti.

pai.. le citesc pe toate din blogroll :) d'aia si sunt in blogroll. ca sa nu dau search pe google sau sa stau sa-i caut prin listele altor oameni. ii tin aproape de mine :P dar simt ca as mai citi. so bring them on :P

8)Care e platforma de bloguri pe care o consideri cea mai buna?

pai... am impresia ca wordpressu' e mai bun.dar eu fol bloggeru ca na.. o fo la indemana.

9)E important traficul pentru tine?

nu foarte tare. recunosc ca la un mom dat am vrut sa vad daca reusesc sa "fiu citita" si fara sa fac mare lucru. culmea, mi-a iesit :P dar nu..incerc sa ma las de dependenta de trafic :P prea periculos. deprimant de periculos

10)Sunt importanți banii pe care i-ai putea obține din reclame?

nu am reclame..deci egal cu 0 :D

11)Cel mai urât blog pe care l-ai văzut?

urat in ce sens? ca scrie urat sau arata urat?

12)Consideri un lucru vital să ai domeniu .ro/.net/.com?

as vrea sa-mi iau unul..dar.. momentan nush in ce fel de bine l-as folosi. dar e interesant sa ai numele tau.com/.ro ;)) it makes you special ;)

13)Parola cu care te loghezi la blog?

nu dau mura in gura. dar contine cuvinte perverse. "oferitoare" de orgasm. bullshit. este aceeasi cu care ma loghez la mail ;) logic, nu-i asa?

Cui dau leapsa?? cine a mai ramas?

lui Marius si Libelulei (care is noucici in lista mea :P)

ceilalti prieteni ai mei, nu va simtit ocoliti sau ceva, va invit si pe voi sa luati leapsa mea, nu sunt deloc egoista :P enjoy